Paarden en pony’s

Paarden en pony’s

Pony's

Appel

2010, merrie

Appel is een voorwaartse en lieve pony, maar wel ondeugend en is geschikte voor wat oudere kinderen. Appel komt uit Engeland. Appel is heel braaf in omgang en wordt veel ingezet voor evenementen en kinderfeestjes. Appel is bomproof en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Appel is geschikt voor gevorderde ruiters.

Balou

1994, ruin

Balou is een hele lieve pony die erg voor je aan het werk wilt, maar wel op zijn eigen tempo. Balou is een rustige en tevreden pony. Balou is geschikt voor beginnende ruiters.

Boris

2019, ruin

Boris is nog een jonge ruin die nog veel moet leren. Hij is erg lief, schrikt niet snel en geschikt voor de half-gevorderde en gevorderde ruiter.

Brammetje

1996, ruin

Brammetje is een lieve, sensitieve pony die heel geschikt is voor kinderen.

Buzz

     , ruin

Buzz is een knappe Spaanse ruin. Hij is gevoelig, maar als je hem rustig behandeld geniet hij hier heerlijk van. Hij houdt van buitenrijden en ook springen wordt hij blij van. Buzz is geschikt voor gevorderde ruiters.

Carolien

2001, merrie

Carolien is super braaf en ook leuk voor op buitenrit, van springen wordt ze erg enthousiast. Carolien komt uit Ierland. Carolien heeft een erg rustig karakter. Carolien is geschikt voor alle ruiters.

Dionne

1998, merrie

Dionne heeft een lief karakter, ze kijkt nergens van op en doet graag haar best. Ze is geschikt voor iedereen en is een echte allround pony.

DJoey

2008, ruin

DJoey is een drukke, aandachtige pony die dol is op springen. Djoey is een echte stuiterbal. Hij is erg leuk voor de half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Drommel

2008, ruin

Drommel is een blije en frisse pony die erg graag voor je wilt werken. Drommel is gek op springen. Drommel is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Flash

2008, ruin

Flash is een enthousiaste maar lieve pony met een eigen willetje, vooral in de stal. Hij moet nog wel het een en ander leren. Flash is geschikt voor gevorderde ruiters.

Fox

1996, ruin

Fox heeft in het verleden wedstrijden gelopen en is een erg ervaren pony die geschikt is voor iedereen. Ondanks zijn leeftijd heeft hij nog onwijze looplust. Fox is geschikt voor alle ruiters.

Fury

1995, ruin

Fury is een hele lieve kinderpony. Hij is tijdens het rijden heel braaf maar wel liever lui dan moe.

Girl

2014, merrie

Girl is een voorwaartse lieve merrie. Girl komt uit Ierland. Ze is erg enthousiast tijdens het rijden en daarom beter geschikt voor half gevorderde en gevorderde ruiters. Haar beste vriendin is haar lookalike Appel.

Jack

2019, ruin

Jack is een lieve ruin met een geweldig uiterlijk! Zijn bijzondere ogen laten veel voor hem vallen. Jack is nog erg jong en moet nog veel leren. Jack is geschikt voor gevorderde ruiters.

Jelle

2000, ruin

Jelle is altijd alert en kan superleuk lopen met de beginners maar ook met de ervaren ruitertjes biedt hij genoeg uitdaging. Jelle is een echte showpony. Jelle is geschikt voor alle ruiters.

Jesse

1995, ruin

Jesse is een echte beginnerspony die lief is voor iedereen. Hij heeft al veel kinderen mogen leren rijden. Jesse is geschikt voor alle ruiters, maar loopt het liefst met beginners.

 

Jip

2009, merrie

Jip is een echte knuffelkont en erg voorwaarts. Jip komt uit Engeland. Ze biedt voor de ervaren ruitertjes een leuke uitdaging, maar is ook lief bij de half-gevorderde ruiters.

Kwibus

2003, ruin

Kwibus is een super lieve pony, maar is wel wat ondeugend af en toe. Kwibus is geschikt voor alle ruiters.

Kyara

2003, merrie

Kyara is een lieve en geschikte pony voor zowel beginners als gevorderden. Kyara heeft in het verleden ZZ gesprongen en kan ook super goed dressuur lopen. Kyara is geschikt voor alle ruiters.

Macho

2007, ruin

Macho is een super stoere pony, zijn looks maken hem erg populair. Hij is heel lief, maar is niet altijd even makkelijk tijdens het rijden. Macho is geschikt voor half gevorderden en gevorderde ruiters.

Mariska

2001, merrie

Mariska is een leuke en lieve pony om te rijden. Ze past zich makkelijk aan aan de ruiter en is zowel geschikt voor beginners en biedt uitdaging voor de ervaren ruitertjes. Mariska kan goed springen en heeft in het verleden ook wedstrijden in de dressuur en springen gelopen op L-niveau. Mariska is geschikt voor alle ruiters.

Mark

2002, ruin

Mark is super lief en een echte toverbal! Hij verandert namelijk per seizoen van kleur. Met rijden is Mark een betrouwbare pony, hij is ideaal voor kinderen om te leren rijden.

Mello

2012, merrie

Mello is een lieve pony die zich aan past aan de ruiter. Mello heeft 2 maan ogen en is daarmee een hele mooie pony om te zien. Mello is geschikt voor alle ruiters.

 

Piet

2015, ruin

Piet, ook wel bekend als Bonte Piet, is een hele lieve pony waar je uren mee kunt poetsen en vlechten. Met rijden is hij een eerlijke en voorwaartse pony en hij kan super goed vooroplopen op buitenritten. Piet staat nergens van te kijken en is leuk voor jong en oud. Piet is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Roosje

2002, merrie

Roosje is een hele lieve voorwaartse pony die genoeg uitdaging biedt maar ook braaf is voor beginners.

Sjors

2009, ruin

Sjors is een echt blij ei en heeft veel energie. Sjors kan super springen en erg leuk voor de ervaren ruiter om te rijden. Sjors is geen beginnerspaard.

Snor

2001, ruin

Snor heeft zijn naam gekregen omdat hij ook een echte snor heeft waar je hem goed aan kan herkennen. Hij is onder het zadel super lief, maar vindt mensen af en toe een beetje spannend. Snor is geschikt voor alle ruiters.

Zwieber

2004, ruin

Zwieber is heel lief en betrouwbaar. Hij is geschikt voor iedereen, maar af en toe wel een beetje onhandig. Zwieber is een perfect tussen paard waar iedereen op kan rijden.

Paarden

Babelou

2009, ruin

Babelou is dol op buitenritten, en heel ervaren in de dressuur hij kent meerdere oefeningen en kan erg goed springen. Hij gaat graag voor je aan het werk. Babelou is geschikt voor alle ruiters.

Bailey

2009, ruin

Bailey is een heel lief en aanhankelijk paard. Bailey komt uit Ierland en is dol op spelen. Hij kan goed gereden worden door jong en oud en is erg lief en braaf op buitenrit. Bailey is geschikt voor alle ruiters.

Barrie

2006, ruin

Barrie is een super buitenrit paard en erg voorwaarts. Je moet even zijn vertrouwen winnen, maar dan is het een echte knuffelbeer. Barrie wilt graag voor je werken, maar vindt sommige oefening nog lastig. Barrie is geschikt voor alle ruiters.

Brownie

2016, ruin

Brownie is een lieve ruin uit Ierland. Hij moet nog erg veel leren, maar doet graag zijn best voor je. Ook een buitenrit maken vindt hij erg leuk. Brownie is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Duke

2012, ruin

Duke is een lieve, sensibele ruin. Hij gaat graag voor je aan het werk. Zowel springen als dressuur kan hij goed. Duke is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Flintstone

2012, ruin

Flintstone doet graag zijn best voor je. Hij moet nog erg veel leren, maar dit doet hij graag. Flintstone is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Fred

2002, ruin

Fred is een ervaren paard die in het verleden wedstrijden heeft gelopen in de L2 dressuur en M springen. Hij is erg voorwaarts en wordt heel enthousiast van springen. Fred is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Jarissa

 

2015, merrie

Jarissa is een ervaren paard maar heeft de laatste jaren weinig gedaan en 3 veulens gekregen. Daarom wordt alles rustig met haar opgebouwd. Jarissa is een grote dame en geschikt voor gevorderde ruiters.

Ken

2016, ruin

Ken is een rustig, lief paard. Hij is af en toe nog wat onzeker. Met de juiste ruiter gaat hij voor je door het vuur. Ken is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Magic

2002, merrie

Magic is heel lief en erg voorwaarts onder het zadel. Magic is geen beginnerspaard, maar biedt een leuke uitdaging aan de wat ervaren ruiter.

Merina

1994, merrie

Merina is een zeer ervaren, betrouwbaar en lief paard. Ze is geduldig met poetsen en opzadelen en onder het zadel heel licht aan de hulpen. Merina kent alle oefening van de M/Z dressuur en bied genoeg uitdaging voor de ervaren ruiters. Merina is geschikt voor alle ruiters.

Minos

2018, ruin

Minos is een echt springpaard. Hij doet het graag en kan het ook erg goed. Minos is super lief in omgang en een echte clown in de wei. Hij vindt het leuk om halsters van andere paarden te stelen. Minos is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Mister Big

2016, ruin

Mister Big is een heel lief, maar een ietwat onhandig paard. Mister Big komt uit Ierland. Hij zet graag zijn beste beentje voor, maar hij moet nog erg veel leren. Ook is het een biggetje in de wei, het liefst wordt hij zo vies mogelijk. Mister Big is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Nadinia

1995, merrie

Nadinia is een super lief paard met rijden en lief voor de allerkleinsten. Nadinia heeft in het verleden ook wedstrijden gelopen maar de laatste jaren is ze manegepaard. Voor de tieners biedt Nadinia nog genoeg uitdaging, ze loopt dan ook mooi aan de teugel. Nadinia is geschikt voor alle ruiters maar loopt het liefst met beginners.

Piet

2007, ruin

Piet, ook wel bekend als Grote Piet, is een heel lief en braaf paard en houdt erg van knuffelen en aandacht. Onder het zadel is hij braaf, maar hij biedt ook genoeg uitdaging aan voor de ervaren ruiters. Piet is geschikt voor alle ruiters.

Queen

2010, merrie

Queen is een echte merrie, ze komt uit Ierland. Ze is heel erg sensibel en oplettend. Ze heeft een lief karakter en staat het liefst samen met haar beste vriend Fred. Queen is geschikt voor half-gevorderde en gevorderde ruiters.

Royale

2008, ruin

Royale komt uit Frankrijk. Hij is een paard die leuke uitdaging biedt aan gevorderde ruiters. Hij is lekker eigenwijs en houdt heel erg van spelen. In de bak kijkt hij nergens van op of om. Royale is geschikt voor alle ruiters.

 

Tornado

2005, ruin

Tornado is een heel lief en relaxt paard die graag zijn best voor je doet. Tornado komt uit Duitsland. Tornado is een echte knuffel! Hij is erg betrouwbaar en geschikt voor zowel beginners als ervaren ruiters. Tornado word ook ingezet voor de voltigelessen.

 

Ufo

2001, ruin

Ufo is van alle markten thuis en is een echte knuffelkont. Ufo is een allemansvriend, hij is zowel voor beginners als de ervaren ruiters geschikt.

Uniek

2001, merrie

Uniek is een paard die een uitdaging biedt, geen knuffelkont, maar als je haar vertrouwen hebt een gouden paard. Uniek is geschikt voor alle ruiters.

Zizo

2004, merrie

Zizo is altijd blij en alert en houdt erg van springen. Zizo houdt erg van knuffelen en is een echt karaktertje, ze maakt mensen vaak aan het lachen. Zizo is niet geschikt voor beginners.

Zowiezo

2004, ruin

Zowiezo is een echte goedzak en heel geschikt voor de beginnende ruiter, hij vindt het heerlijk om buitenritjes te maken, maar wordt ook heel blij van springen. Zowiezo is geschikt voor alle ruiters.

Zien wij jou binnenkort?

Kom lessen bij ons, ga op avontuur door middel van trektochten of blijf overnachten samen
met je paard bij onze manege. Het is allemaal mogelijk.

Contact

Manege Knollegruun

www.knollegruun.nl

Welkom bij Manege Knollegruun. De manege met Aandacht, Plezier en Kwaliteit. Zien we jou binnenkort?

Volg ons op social media

Copyright © Manege Knollegruun