Bezoekersinformatie. Openingstijden Locatie Contact Reserveringen Omgeving

KNOLLEGRUUN

Over de manege

Onze manege ligt op steenworp afstand van het mooie dorp Schoonloo (Drenthe). De manege ligt aan een groot bos en heidegebied. De mogelijkheden zijn eindeloos en samen met de paarden staan wij klaar om u te verwelkomen! 
 
Mijn naam is Randy van Zwol en ik ben de trotse eigenaresse van Manege Knollegruun te Schoonloo. Graag verwelkomen we u op onze prachtige locatie direct aan het bos.
 
Wij bieden zeven dagen in de week lessen aan met gediplomeerd personeel. Tevens is er ook een pensionstalling en een camping aanwezig. We hebben verschillende pony’s en paarden tot uw beschikking. Maak gerust een afspraak voor een gratis proefles, rondleiding of meer informatie!

KNOLLEGRUUN

Openingstijden

 

Maandag9.00 – 20.30
Dinsdag

9.00 – 21.30

Woensdag9.00 – 21.00
Donderdag9.00 – 21.00
Vrijdag9.00 – 20.30
Zaterdag9.00 – 18.00
Zondag9.00 – 17.00

 

KNOLLEGRUUN

Locatie

Zo vindt u Manege Knollegruun:

Hoofdstraat 33. 9443 PA Schoonloo

Op onderstaande overzicht van de omgeving kunt u onze manege vinden. Manege Knollegruun ligt aan de doorgaande weg (Hoofdstraat) Assen – Rolde – Schoonoord en er is voldoende parkeergelegenheid op ons terrein.

 

KNOLLEGRUUN

De omgeving

In de nabije omgeving (20 autominuten) van Manege Knollegruun in Schoonloo liggen veel toeristische attracties:

Tevens liggen de steden Assen en Emmen binnen 20 autominuten van onze manege.

KNOLLEGRUUN

Reserveringen

Zin om te gaan overnachten op onze manege? Wij bieden de mogelijkheid om te overnachten in blokhutten, chalets en op de camping. Tevens kan jij ook je eigen paard meenemen! Bekijk onze accomodaties snel en boek je overnachting.