Activiteiten en omgeving

Naast de buitenritten en paardrijlessen worden regelmatig activiteiten georganiseerd op de manege. We organiseren onder andere onderlinge wedstrijden, ponykampen en trektochten, instructieweekenden, kinder kanjerdagen in de meivakantie, kinderfeestjes, pony wandelen en nog veel meer. U kunt ook zelf een activiteit inplannen! Hieronder een aantal mogelijkheden, mist u iets? Neem dan even contact met ons op dan kijken we naar de mogelijkheden.

KNOLLEGRUUN

Wandelen met een pony

Wil je graag komen wandelen in de prachtige bossen naast onze accommodatie? Dan is dat natuurlijk veel leuker samen met een pony! Wij hebben een aantal brave pony’s en paarden  beschikbaar die heel graag even met jullie willen wandelen. Voor het wandelen zijn dichte schoenen verplicht. Als er ook een tijdje op het paard of de pony gezeten wilt worden is een cap en begeleiding verplicht.

Het pony wandelen kost €20,00 voor 1 uur.

Lijkt je dat leuk? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

KNOLLEGRUUN

Kinder kanjerdagen

In de meivakantie organiseren we kinder kanjerdagen, tijdens deze dag ga je allerlei leuke activiteiten doen met en zonder paarden. We gaan onder andere knutselen, poetsen en pimpen, ponyrijden en nog allerlei andere leuke dingen.

Tijdens de kinder kanjerdagen zijn dichte schoenen verplicht.

KNOLLEGRUUN

Instructieweekend

De instructieweekenden worden georganiseerd voor de tieners en volwassenen. Tijdens dit weekend gaan we allerlei clinics en workshops volgen, maar ook buitenritten maken natuurlijk. Kortom, een super gezellig en leerzaam weekend!