De Manege

De manege van Knollegruun. Ontdek wat wij te bieden hebben.

Voor welke optie ga jij?

Lessen

Bij Manege Knollegruun worden er 7 dagen per week lessen verzorgd. De lessen worden gegeven door gediplomeerd personeel. Het is mogelijk om met een paard of pony van Knollegruun de lessen te volgen of met je eigen paard of pony.

Buitenritten

Bij onze manege is het mogelijk direct vanuit de buitenbak het bos in rijden. De buitenritten vinden plaats onder gediplomeerde begeleiding.

Pensionstalling

Op de prachtige locatie van Manege Knollegruun is er ook plek voor een aantal pensionpaarden of pony’s.

Over de manege

Onze manege ligt op steenworp afstand van het mooie dorp Schoonloo (Drenthe). De manege ligt aan een groot bos en heidegebied. De mogelijkheden zijn eindeloos en samen met de paarden staan wij klaar om u te verwelkomen! 
 
Mijn naam is Randy van Zwol en ik ben de trotse eigenaresse van Manege Knollegruun te Schoonloo. Graag verwelkomen we u op onze prachtige locatie direct aan het bos.
 
Wij bieden zeven dagen in de week lessen aan met gediplomeerd personeel. Tevens is er ook een pensionstalling en een camping aanwezig. We hebben verschillende pony’s en paarden tot uw beschikking. Maak gerust een afspraak voor een gratis proefles, rondleiding of meer informatie!