De manege van Knollegruun Knollegruun

Mogelijkheden

Lessen

Bij Manege Knollegruun worden er 7 dagen per week lessen verzorgd. De lessen worden gegeven door gediplomeerd personeel. Het is mogelijk om met een paard of pony van Knollegruun de lessen te volgen of met je eigen paard of pony.

Buitenritten

Bij onze manege is het mogelijk direct vanuit de buitenbak het bos in rijden. De buitenritten vinden plaats onder gediplomeerde begeleiding.

Pensionstalling

Op de prachtige locatie van Manege Knollegruun is er ook plek voor een aantal pensionpaarden of pony’s.

KNOLLEGRUUN

Over de manege

Onze manege ligt op steenworp afstand van het mooie dorp Schoonloo (Drenthe). De manege ligt aan een groot bos en heidegebied. De mogelijkheden zijn eindeloos en samen met de paarden staan wij klaar om u te verwelkomen! 
 
Mijn naam is Randy van Zwol en ik ben de trotse eigenaresse van Manege Knollegruun te Schoonloo. Graag verwelkomen we u op onze prachtige locatie direct aan het bos.
 
Wij bieden zeven dagen in de week lessen aan met gediplomeerd personeel. Tevens is er ook een pensionstalling en een camping aanwezig. We hebben verschillende pony’s en paarden tot uw beschikking. Maak gerust een afspraak voor een gratis proefles, rondleiding of meer informatie!

Onze paarden

Wat onze gasten ervan vinden

Femke TeelingGoogle reviews
Read More
Leuke manege. We werden vriendelijk ontvangen. Onze dochter werd goed begeleid, mocht samen met de begeleiding een pony uit de wei halen, samen de pony borstelen. Alles werd duidelijk aan haar uitgelegd. Cap en laarzen zijn daar te leen voor als je dat niet hebt.
L. TjGoogle reviews
Read More
Super leuke en gezellige manege waar er echt oog voor het paard is! Het ligt er altijd strak en netjes bij. Er wordt goed gezorgd voor de accommodatie, de paarden, het tuig en de klanten! In overleg is er veel mogelijk en er wordt ook echt wat gedaan met je suggesties en vragen. Kortom, een hele goede manege!
Daniëlle VersfeldGoogle reviews
Read More
Voordat de manege verkocht was, kwamen wij hier geregeld met onze eigen paarden om vanaf de manege het bos in te trekken. Afgelopen zondag wilden we dit graag weer doen, maar we waren bang dat dit niet meer mogelijk was vanwege de verkoop van de manege. Gelukkig bleek dit na een telefoontje wel mogelijk en werden we uiterst vriendelijk ontvangen. Leuk om te zien dat de bodems van de rijbanen zijn aangepakt. Wij hebben weer heerlijk kunnen rijden en zijn heel blij dat het vertrek vanaf de manege nog mogelijk is.
Hester SnoekGoogle reviews
Read More
Superleuke ervaring voor mijzelf maar vooral mijn twee dochtertjes. Een pony rit door het bos. Nu, ruim een week later, wordt er nog in geuren en kleuren over verteld. Top herinnering 😃
Kees de VriesGoogle reviews
Read More
Heerlijke buitenrit gemaakt onder super begeleiding.
Previous
Next
4.6/5

Wij worden met een 4,6 / 5.0 beoordeeld op Google

KNOLLEGRUUN

Kom overnachten bij ons en geniet van de omgeving

Bij Manege Knollegruun is er een camping aanwezig waar u kunt vakantie vieren en overnachten, bovendien bieden wij ook stalling en weidegang aan voor uw paard. Er is uiteraard niets leukers dan op vakantie gaan met je paard! Omdat we naast een prachtig bos en heide gebied liggen, is Manege Knollegruun hier de beste plek voor. Op de camping zijn er meerdere sta plaatsen aanwezig en een prachtig grasveld waar uitgebreid gespeeld kan worden. Daarnaast zijn er ook vier blokhutten en twee chalets als u voor iets meer comfort zoekt. De camping is erg geschikt als een groepsaccommodatie.