Buitenritten

Bij onze manege is het mogelijk direct vanuit de buitenbak het bos in rijden. De buitenritten vinden plaats onder gediplomeerde begeleiding. Er zijn buitenritten van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur mogelijk. Maar ook dagtochten. Vooraf bespreken we de rij-ervaring van de ruiter en de wensen wat de buitenrit betreft. We hanteren een maximum ruitergewicht van 95 kg en enige rij ervaring (goede beheersing van stap en draf).

Wellicht vindt u het leuk om het paardrijden met andere activiteiten op onze manege te combineren. Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het kamperen, de arrangementen en ponykampen bij de leukste manege van Drenthe.

Klik hier voor de tarieven.

Buitenritten dienen minimaal 24 uur van te voren aangevraagd te worden.

Wilt u een buitenrit rijden? Vul dan dit formulier in en mail die naar info@knollegruun.nl

Het formulier kunt u uitprinten, vervolgens invullen en daarna inscannen of u kunt het invullen door middel van een (pdf) bewerkingsprogramma.

*Bij een groepsgrootte van 5 of meer mensen dienen annuleringen minimaal 24 uur van te voren gemeld te worden, anders moet alsnog het volledige bedrag voldaan worden.

LR20150214-LR20111120-_MG_4067 website 1904x715

Wij bieden vrijwel iedere dag in overleg de mogelijkheden om buitenritten te maken. Iedere route is weer anders omdat we gebruik kunnen maken van de uitgestrekte bossen en heidevelden.

heide in Drenthe