Buitenritten

Bij onze manege is het mogelijk direct vanuit de buitenbak het bos in rijden. De buitenritten vinden plaats onder gediplomeerde begeleiding. Er zijn buitenritten van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur mogelijk. Maar ook dagtochten. Vooraf bespreken we de rij-ervaring van de ruiter en de wensen wat de buitenrit betreft. We hanteren een maximum ruitergewicht van 95 kg en enige rij ervaring (goede beheersing van stap en draf).Wij bieden vrijwel iedere dag in overleg de mogelijkheden om buitenritten te maken. Iedere route is weer anders omdat we gebruik kunnen maken van de uitgestrekte bossen en heidevelden. Buitenritten kunt u boeken via het formulier op deze website.

Buitenritten dient u minimaal 48 uur van te voren aan te vragen. Omdat wij gebruik maken van begeleiders die ook elders werkzaamheden verrichten, is het niet altijd mogelijk om op de door u gewenste datum een buitenrit te boeken. In overleg met u kijken we dan graag naar andere mogelijkheden. 

Wellicht vindt u het leuk om het paardrijden met andere activiteiten op onze manege te combineren. Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het kamperen en de ponykampen bij de leukste manege van Drenthe.

Al onze tarieven vindt u via de link onderaan deze pagina. 

LR20150214-LR20111120-_MG_4067 website 1904x715

 

heide in Drenthe