Kom bij Manege Knollegruun paardrijden overnachten lessen nemen feestjes vieren paardrijden overnachten lessen nemen feestjes vieren paardrijden overnachten lessen nemen feestjes vieren paardrijden overnachten lessen nemen feestjes vieren

De leukste manege van Drenthe met Aandacht, Plezier en Kwaliteit. Ontdek wat wij te bieden hebben.

Genieten in de Drentse natuur

De Manege en buitenritten

Neem lessen, doe buitenritten of maak gebruik van onze pensionstalling. Het is allemaal mogelijk bij ons. Bekijk de mogelijkheden en begin aan je avontuur.

Accomodaties

Bij Manege Knollegruun is er een camping aanwezig waar u kunt vakantie vieren en overnachten, bovendien bieden wij ook stalling en weidegang aan voor uw paard. Er is uiteraard niets leukers dan op vakantie gaan met je paard!

Activiteiten en omgeving

We organiseren onderlinge wedstrijden, ponykampen en trektochten, instructieweekenden, kinder kanjerdagen in de meivakantie, kinderfeestjes, pony wandelen en nog veel meer.

Laatste berichten

KNOLLEGRUUN

Over ons

Welkom bij Manege Knollegruun. Leuk dat je er bent! De manege met Aandacht, Plezier en Kwaliteit.
 
Manege Knollegruun bestaat binnenkort 50 jaar! en ligt midden in de Drentse Bossen welke vanaf ons terrein direct toegankelijk zijn. De mogelijkheden om te rijden en recreëren in en rondom de ruim 5000 hectare bos zijn eindeloos en samen met de paarden staan wij klaar om u te verwelkomen! 
 
Mijn naam is Randy van Zwol en ik ben de trotse eigenaresse van Manege Knollegruun te Schoonloo. Graag verwelkomen we u op onze prachtige locatie direct aan het bos.
 
Wij bieden:
– Zeven dagen in de week lessen met gediplomeerd personeel.
– Buitenritten in het bos
– Pensionstalling 
– Diverse overnachtingsmogelijkheden
– Er is een camping aanwezig.
 
en nog veel meer.
 
We hebben verschillende pony’s en paarden tot uw beschikking. Maak gerust een afspraak voor een gratis proefles, rondleiding of meer informatie!