Activiteiten en arrangementen

Naast de buitenritten en paardrijlessen worden regelmatig activiteiten georganiseerd op de manege. We organiseren onder andere onderlinge wedstrijden, ponykampen en trektochten, instructieweekenden, kinder kanjerdagen in de meivakantie, kinderfeestjes, pony wandelen en nog veel meer. U kunt ook zelf een activiteit inplannen! Hieronder een aantal mogelijkheden, mist u iets? Neem dan even contact met ons op dan kijken we naar de mogelijkheden.

KNOLLEGRUUN

Wandelen met een pony

Wil je graag komen wandelen in de prachtige bossen naast onze accommodatie? Dan is dat natuurlijk veel leuker samen met een pony! Wij hebben een aantal brave pony’s en paarden  beschikbaar die heel graag even met jullie willen wandelen. Voor het wandelen zijn dichte schoenen verplicht. Als er ook een tijdje op het paard of de pony gezeten wilt worden is een cap en begeleiding verplicht.

Het pony wandelen kost €25,00 per kind, per uur.

Lijkt je dat leuk? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Brammetje

KNOLLEGRUUN

Kinderfeestje

Op aanvraag organiseren we kinderfeestjes. Dit kan alleen op zaterdag van 14.00 tot 15.30 uur.

Programma:

  • Ontvangst met drinken en iets lekkers
  • Knutselactiviteit
  • 1 of 2 paarden activiteiten (afhankelijk van leeftijd, ervaring en wensen)
  • Cupcakes versieren en opeten 😉
  • Goodybag mee naar huis
De kosten zijn €25,00 per kind.

KNOLLEGRUUN

Kinder kanjerdagen

In de meivakantie organiseren we kinder kanjerdagen, tijdens deze dag ga je allerlei leuke activiteiten doen met en zonder paarden. We gaan onder andere knutselen, poetsen en pimpen, ponyrijden en nog allerlei andere leuke dingen.

Tijdens de kinder kanjerdagen zijn dichte schoenen verplicht.

46bc41a7-834a-4d5f-ad6d-9ba51f073fde

KNOLLEGRUUN

Ruiterbewijs

Een paar keer per jaar organiseren wij de mogelijkheid om je ruiterbewijs te halen bij Manege Knollegruun. Het Ruiterbewijs is voor ruiters wat het rijbewijs is voor automobilisten. Door volgen van de opleiding en het behalen van het Ruiterbewijs draag je bij aan een veiliger beoefening van de paardensport en de versterking van de positie van de recreatieve paardensport in Nederland. Lees hier meer informatie over het ruiterbewijs.

Ruiterbewijs weekend 2023